pirmdiena, 2013. gada 22. aprīlis

Pirmā nakts jau garām :)


Šodien no rīta, kad pirmā nakts ar jauno kucēnu jau garām, vēl arvien esam bezgala priecīgi par iespēju būt kopā ar šo jauko dabas brīnumu!

Var jau būt, ka pie vainas pirmās dienas stress un garais pārbrauciens no Igaunijas. Un tā noteikti arī ir. Kucēns gulēja ciešā miegā visu nakti. Izņemot tās reizes, kad vēderiņš nelika mierā. Žēl, ka nedzirdēju un arī pati saldi gulēju. Suņuks bija atstājis trīs čupiņas pie manas gultas, un tikai pl. 4:30 viņš panāca, ka beidzot sadzirdam viņa smilkstienus. Tā arī sākās mūsu diena - līdz ar agro pavasara sauli un bezgala mīļu, melnu labradora puiku. Gluži kā ar mazu bērnu! Nāksies mūsu ģimenei pierast pie citāda dienas ritma.

Kamēr gaidām rindu uz rīta dušu, abas ar meitu samīļojam mazo, un viņš kā pie savas mammas - ieritinās manā līkumā gultā, iebāž purniņu padusē un ar mēlīti cenšas kaut ko atrast, ar mazajiem priekšzobiem sataustīt... Nu, nav man, mazais, pieniņa! Bet viņš daudz nebēdā - nolaiza man zodu, izlaiza ausis, iekošļā auss ļipiņā un saldi aizmieg. Cik mīļi!

Bet bildē mūsu puika jau atrodas manā darba vietā - Latvijas Neredzīgo biedrības žurnāla «Rosme» redakcijā zem galda. Cieši aizmidzis uz savas jaunās zobu trinamās mantiņas :) Saldu miegu, puika! Pavisam klusu, gandrīz čukstus varu pateikt - Tev šodien dzimšanas diena! Un šodien sākas Tava jaunā dzīve. Mīļums Tu mūsu :)